Fira Er semester i vårt charmiga 1700-tals hus i Aups

Huset

Huset består av 3 sovrum, kök, badrum med dusch och badkar, separat wc, hall, vardagsrum samt en uteplats på 25 m², allt fullt utrustat för 6 personer.

Entré
Uteplatsen
En trappa upp ligger köket, som nog är det mest typiskt franska som huset har att erbjuda. Här finns allt från genuina franska köksdörrar av ek, provencalska keramikplattor till handmålade skafferidörrar. Vi har dessutom utrustat köket med alla tänkbara tillhörigheter som kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikro, kaffebryggare, brödrost samt porslin och bestick för minst 8 personer.
Varför inte ett glas rosé ?
När ytterdörren öppnas välkomnas man av en stor härlig fransk hall med golvet dekorerat av typiskt provencalska klinkers. Här finns stora avlastningsytor för de välfyllda korgarna från marknaden. Trappen till övriga våningar har här sin bas.
stenvagg
I vardagsrummet sjunker man gärna ner och vilar trötta fötter efter dagens utflykt, med en god bok, skön musik och ett härligt glas vin. Här finns en tvåsitssoffa, två fåtöljer, öppen spis, cd-spelare och ett litet bibliotek. TV och Wi-Fi.
Fönster mot vardagsrummet
Badrummet
Badrummet
I direkt anslutning utanför badrummet ligger vår intima toalett.
Sovrum
Trapphuset
När trappen når toppen av huset så möts den av ett takfönster samt två handmålade dörrar, bakom dessa finns det beige och blå sovrummet.
Här möts vi av en dubbelsäng flankerad av två kommoder med läslampor. I hörnet finns ett klädskåp stående på det fina trägolvet.
På andra sidan gången finns nästa sovrum också utrustad med en dubbelsäng. Här finns garderober för klädförvaring, detta rum har också trägolv. I både det beige och blå rummet finns gott om plats för den babysäng som huset tillhandahåller.
Meny