Huset

Huset består av 3 sovrum, kök, badrum med dusch och badkar, separat wc, hall, vardagsrum samt en uteplats på 25 m², allt fullt utrustat för 6 personer.

Exteriör bild på huset taget från den mycket smala bilfria gata som passerar utanför.

Uteplatsen

Uteplatsen

Uteplatsen

En trappa upp ligger köket, som nog är det mest typiskt franska som huset har att erbjuda. Här finns allt från genuina franska köksdörrar av ek, provencalska keramikplattor till handmålade skafferidörrar. Vi har dessutom utrustat köket med alla tänkbara tillhörigheter som kyl med frysfack, diskmaskin, ugn, mikro, kaffebryggare, brödrost samt porslin och bestick för minst 8 personer.

IMG_0311

IMG_1138

När ytterdörren öppnas välkomnas man av en stor härlig fransk hall med golvet dekorerat av typiskt provencalska klinkers. Här finns stora avlastningsytor för de välfyllda korgarna från marknaden. I slutet av hallen ligger en dörr som mynnar ut via en trapp till uteplatsen. Trappen till övriga våningar har här sin bas.

IMG_1117

I vardagsrummet sjunker man gärna ner och vilar trötta fötter efter dagens utflykt, med en god bok, skön musik och ett härligt glas vin. Här finns en tvåsitssoffa, två fåtöljer, öppen spis, cd-spelare och ett litet bibliotek.

I direkt anslutning utanför badrummet ligger vår intima toalett.

Detta sovrum är beläget mittemot badrummet med dubbelsäng och klinker golv

En genuin provencalsk trätrappa med smidesräcken slingrar sig som en lian centralt genom hela huset.

När trappen når toppen av huset så möts den av ett takfönster samt två handmålade dörrar, bakom dessa finns det gula och blå sovrummet.

Här möts vi av en dubbelsäng flankerad av två kommoder med läslampor. I hörnet finns ett klädskåp stående på det fina trägolvet.

På andra sidan gången finns nästa sovrum också utrustad med en dubbelsäng. Här finns garderober för klädförvaring, detta rum har också trägolv. I både det gula och blå rummet finns gott om plats för den babysäng som huset tillhandahåller.

WordPress SEO